MENÜ

lakokocsiomis.freewb.hu

Lakókocsis nyaralás Omisban

Tel: +36 30 9970 871

E-Mail:omiscaravan@gmail.com 
 
 
 
 
 

Rafting- Vadvizi evezés

A túra hossza 12 km,kb 4óra ami nem csak evezésből áll.A túra közben több helyen megáll a csónakunk, vizeséseknél, magas szikláknál, amikről lehet ugrálni a vizbe.A rafting gumicsónakok 8 személyesek,+1 fő profi vizi túravezető kiséri a vendégeket.Tapasztalattal nem rendelkezők is nyugottan részt vehetnek a programban. Minden résztvevő az indulásnál megkapja a a felszerelését:metőmellényt,bukósisakot és az evezőt.A túráról fényképek is készülnek amikből lehet rendelni a túra végén.  

 

Canyoning- Extrém túra

A Cetina folyó évmilliók alatt mély kanyont hozott létre, mely tele van a víz által kivájt furcsa alakzatokkal,barlangokkal,vizesésekkel,hatalmas sziklákkal,kis tavakkal.Ezeket a csodálatos természetei képződményeket mutatja meg a résztvevők aktiv közreműködésével a canyoning.Az indulásnál a résztvevők megkapják a szükséges felszerelést:neoprém ruhát,bukósisakot,mentőmellényt.Kiépitett utak nincsenek,de viz az lesz bőven! 

 

Kanyontúra Nyitott Kisbusszal


A kisbuszos túra bepillantást nyújt a Cetina folyó csodálatos kanyonjának legérdekesebb és legeldugottabb helyeire.A kisbusz a kempingből indulva 4 órás útja során 7 nevezetes helyen áll meg.

Megállóhelyek:

1. Mija Gojsalic szobránál gyönyörű kilátással a folyóra. 2. Sv.Jure kápolna. 3. Gatai múzeum. 4. Gubavica vízesés. 5. Stari Most  (Rági Híd). 6. A rafting starthelye. 7. Flinstones étterem,ahol mindenkit mézespálinkával, üdítővel, és kaláccsal kínálnak.Az étterem kőkorszaki berendezése Frédi és Bénihez illő. 8. Visszatérés a kempingbe. 

 

    Kirándulás Supetarba Kalózhajóval (Brac sziget)


Egy órányi hajóút után érkezés Supetarba,rövid városnézés, szabadprogram.Ebéd a hajón,korlátlan fogyasztással rostonsült hal,csevap,káposztasaláta,kenyér,bor,üditő,apperitív.Visszaindulás Omisba,majd megállás a tengeren,lehet pecázni,és a hajóról a vizbe ugrálni.A hajón kalóz személyzet szórakoztatja a kirándulókat.Az út kb.5 órát vesz igénybe.Gyermekes családok számára kiváló választás.

 

 Hajókirándulás Brac-sziget,Postira,Lovrencina

 


Indulás az omisi kikötőből.Aperitiv pálinka Érkezés Postirába.Tipikus dalmát halászvároska.Helyi nevezetességek megtekintése idegenvezetővel.Érkezés Lovrencinaba,homokos strand,sziklás részekkel,fürdés pihenés.Ebéd a hajón:rostonsült hal,káposztasaláta,kenyér,bor,üditő.Visszaindulás Omisba.

 

Hajókirándulás  Brac-sziget,Bol

 

Indulás az omisi kikötöből.Érkezés a boli kikötőbe,ebéd a hajón (rostonsült hal,káposztasaláta,kenyér bor,üditő,aperitív).Strandolás a Zlatni Raton (aranyszarvon).Visszaindulás Omisba.

 

A programokról bővebb információt kérni,valamint jelentkezni a programokra,a campingben a magyar recepción lehet.

 

 

         

 

Asztali nézet